Vorige Vorige

De puurheid van Stone Creation

Stone Creation wil tot de verbeelding spreken, tot uw verbeelding. Met onze pure materialen bieden we een compleet gamma van natuursteen, plankenvloeren, (mozaïek)tegels en haarden die niet alleen esthetisch aan de hoogste normen beantwoorden maar ook qua duurzaamheid van de bovenste plank zijn.

2500 m▓ sfeer

Een beeld zegt meer dan duizend woorden? Dan spreekt onze toonzaal boekdelen. Het unieke concept van onze zaak neemt u mee in een wereld waarin karakter, klasse en kwaliteit de boventoon voeren. U ontdekt er de tijdloze klassiekers, maar ook alle nieuwste trends in vloeren. Bovendien krijgt u een waarheidsgetrouw beeld van hoe de vloer er bij u thuis zal uitzien. Of u nu op zoek bent naar de perfecte vloer voor uw eigen interieur of als architect of interieurvormgever inspiratie en ideeën wilt opdoen, bij ons blijft u niet op uw honger.  

GEDREVEN DOOR CREATIVITEIT

Architecten en binnenhuisinrichters vinden reeds jarenlang de weg naar Stone Creation.

Elke eenvoudige opdracht krijgt evenveel aandacht als het meest out-of-the-box idee.

Onze professionele uitvoerders weten zowat elk ontwerp met het grootste vakmanschap om te zetten in unieke tijdloze realisaties.

Bezoek op afspraak

Plant u binnenkort een bezoek aan onze zaak? Contacteer ons even op voorhand voor een afspraak. Zo hebben we zeker de tijd om uw project te bekijken en samen naar een geslaagde oplossing te zoeken.

Contacteer ons op 02 567 22 02 of via info@stonecreation.be

Tot binnenkort!