Vorige Vorige

Plankenvloer

Een houten plankenvloer creëert een warme, gezellige sfeer in uw woning. Het zet de toon in een ruimte en geeft er een authentieke en tijdloze uitstraling aan. Maar de kwaliteit van een plankenvloer is allesbepalend voor het gebruiksgenot. Want een goede plankenvloer is meer dan geschaafde planken naast elkaar.

Het beste van hout

De kwaliteit van het hout bepaalt de kwaliteit van de plankenvloer. Enkel de correcte selectie, de juiste bewerking en een perfect droogproces bepalen de uiteindelijke kwaliteit en duurzaamheid van uw plankenvloer. Daarom beperken wij ons aanbod tot een exclusieve selectie houtmaterialen van gerenommeerde houtzagerijen.

Goed moet niet duur zijn

Een degelijke plankenvloer hoeft niet noodzakelijk duur te zijn. Aangezien we grote volumes afnemen en bouwen op een langdurige samenwerking met onze leveranciers, plaatsen we plankenvloeren voor een toegankelijk budget. U hebt de keuze uit massieve en halfmassieve Franse eik of exotische houtsoorten. Sommige plankenvloeren kunnen ook op vloerverwarming geplaatst worden.

Professionele plaatsing

U bent bij ons niet alleen aan het juiste adres voor de aankoop van uw plankenvloer, indien u dat wenst staan we ook in voor de plaatsing ervan. Onze plaatsingsdienst heeft meer dan 25 jaar ervaring in het leggen van plankenvloeren, uw garantie voor een perfecte afwerking