Vorige Vorige

Keramische tegels

Keramische tegels zijn een vaste waarde geworden bij binnenhuisinrichting. De tegels zijn gemaakt uit een samenstelling van zand, klei en andere stoffen en worden op een zeer hoge temperatuur gebakken. Ze doen dienst als vloer- en wandbekleding waarbij hun onmiskenbare troeven een levenslang gebruiksgenot garanderen: uiterst onderhoudsvriendelijk, slijtvast en homogeen van uitstraling.

Ieder zijn smaak

Het keuzeaanbod van keramische tegels is de voorbije jaren exponentieel toegenomen waardoor keramiek vandaag een breed publiek aanspreekt. Letterlijk elke look is mogelijk: houtdesign, roestimitatie, natuursteenuitstraling … Keramische tegels zijn trouwens in uitzonderlijk grote formaten verkrijgbaar, originaliteit troef!

Internationale collecties

Stone Creation is kind aan huis bij alle gerenommeerde fabrikanten wereldwijd. Zo zijn wij zeker over een complementair aanbod te beschikken en bent u zeker van de ruimste keuze. We zorgen ook regelmatig voor een update van onze collecties zodat u steeds het meest recente aanbod te zien krijgt.

Kwalitatief en op maat

Ons gamma bestaat enkel uit keramische tegels van de beste kwaliteit. Vanuit onze ervaring met de plaatsing ervan, kunnen we probleemloos het kaf van het koren scheiden. Onze afwerkingsafdeling zorgt er ook voor dat alle tegels perfect op maat van uw interieur zijn.